Om salonen

Brinck Bentzon Studio er et levende hus. De smukke gamle lokaler fra 1797 taler til at der skal være liv og glade dage. Efter en større istandsættelse er lokalerne nu klar til at byde folk velkommen.

Tanja Brinck Bentzon er en anerkendt frisør, der i 12 år har haft salon på Fanø. Men familielivet i Middelfart har gjort at Tanja er rykket tættere på hjemmet

I den flotte salon i Middelfart vil der også blive holdt foredrag, events og udstillinger.  Og alle der har noget på hjertet og noget at byde på, er velkomne til at bruge salonen der er indrettet i flotte historiske lokaler i det gamle apotek i Middelfart.

Ejer Tanja Brinck Bentzon, er frisør og til dagligt driver hun frisør i den ene del af lokalet. Det verdenskendte frisør brand Goldwell har headhuntet Tanja som freelancer, så lokalerne skal også ligge rammer til seminars. 

Det gamle apotek rummer også en shop i shop, som ligger i den første del af lokalet. Her har Tanja medbragt alt det bedste fra sin føde Ø Fanø. Shoppen byder på skønne produkter fra kunsthåndværker, designer, keramiker og meget mere. 

Brinck Bentzon Studio byder også på forskellige kunst udstillinger. Vi søger stadig efter gode og spændende kunstner, så løbende skal der være udstilling, foredrag, workshops og meget mere. 

Drømmen for Brinck Bentzon Studio er et levende hus med arbejdende værksted hvor kunderne vil blive budt velkommen til at følge min arbejdsgang ved butikkens “koge ø”. 

Hvis du er kunstner eller foredragsholder eller mangler en flot location til din næste event eller workshop, så kontakt mig. Dette hus kan blive rammen for din drøm også. 

Kontakt

Tlf. 30 70 75 04
brinckbentzonstudio@gmail.com

Algade 36
5500 Middelfart

Åbningstider
Mandag - Lukket
Tirsdag 9.30 - 17.00
Onsdag 9.30 - 17.00
Torsdag 9.30 - 19.00
Fredag 9.30 - 17.00
Lørdag 9.00 - 14.00

Obs. lukket 30. september 2023

Følg mig

Send en mail