Om salonen

Brinck Bentzon Studio er et levende hus. De smukke gamle lokaler fra 1797 taler til der skal være liv og glade dage. Efter en større istandsættelse er lokalerne nu klar til at byde folk velkommen. 

Ejer Tanja Brinck Bentzon, er frisør og til dagligt driver hun frisør i den ene del af lokalet. Det verdenskendte frisør brand Goldwell har headhuntet Tanja som freelancer, så lokalerne skal også ligge rammer til seminars. Salonen tilbyder også alle typer for voksbehandlinger. Tanja arbejder også med bareMinerals make-up, som er mineral make-up, med fokus på det skal være naturligt og godt for huden. 

Det gamle apotek rummer også en shop i shop, som ligger i den første del af lokalet. Her har Tanja medbragt alt det bedste fra sin føde Ø Fanø. Shoppen byder på skønne produkter fra kunsthåndværker, designer, keramiker og meget mere. 

Gitta Foldberg 
Frk Toft
Silken Sønderho
Fanø gin
By Lautrup
Lasa

Brinck Bentzon Studio byder også på forskellige kunst udstillinger. Vi søger stadig efter gode og spændende kunstner, så løbende skal der være udstilling, foredrag, workshops og meget mere. 

Drømmen for Brinck Bentzon Studio er et levende hus med arbejdende værksted hvor kunderne vil blive budt velkommen til at følge min arbejdsgang ved butikkens “koge ø”. 

Hvis du er kunstner eller foredragsholder eller mangler en flot location til din næste event eller workshop, så kontakt mig. Dette hus kan blive rammen for din drøm også. 

Kontakt

Tlf. 30 70 75 04
brinckbentzonstudio@gmail.com

Algade 36
5500 Middelfart

 

 

Åbningstider

Mandag lukket

Tirsdag - fredag fra kl. 10 - 17

Lørdag fra kl. 9 - 14

 

 

Følg mig

Send en mail