Farve

BESKRIVELSE AF FARVETEKNIKKER

GLOSSING
En glossing er en farve der kommes i håret for at udligne nuancerne, så der ikke er så stor kontrast og håret ser mere naturligt ud. Man kan lave en glossing i alle nuancer f.eks. kolde, varme, lyse eller mørke toner. Den forsvinder langsomt ud af håret igen, derfor har man også mulighed for at lege med nuancerne, fra gang til gang. Samtidig giver en glossing håret en masse glans og håret ser derfor sundere og lækert ud.

BLENDING
En blending er for dig med gråt hår eller begyndende gråt hår. Det er en skyllefarve/toning som får dit hår til at se ud som for 10 år siden, man opnår en mere ens tonet farve og så giver det en masse glans.

BALAYAGE
Denne teknik består i at farve de lyse reflekser med fri hånd i forskellige bredder, uden først at inddele håret i enkelte sektioner. På denne måde kan man skæddersy farven fuldstændig efter den individuelle kunde. I modsætning til klassiske lyse reflekser kan man her, ikke se en tydelig forskel mellem reflekser og bundfarve. Overgangene bliver mere afdæmpede og flydende, og giver tilsammen et fantastisk naturligt look.

FARVER DER BRUGES I SALONEN

HENNA
Henna er en plante farve. Rødt til orange farvestof udvindes af blade og rødder af det tropiskasiatiske træ Lawsonia Inennis, af kattehalefamilien. Henna bruges til farvning af hår. Rød henna er det eneste farve produkt på markedet som er 100 % naturligt. Det er ikke økologisk, men er godkendt som grønt produkt i Danmark.

ELUMEN
Elumen er også en new generation farve, kan defineres som ikke grønne.
Dog befinder denne type farver sig i et grænseområde, fordi en undersøgelse har vist at 38 ud af 40 PPD allergiske patienter, kunne tåle samtlige Elumen enkeltstoffer, samt blandinger heraf. Fautz R, Contact Dermatitis 2002: 46: 319-324.

Fra Elumen har jeg valgt, kun at bruge deres intense/pang farver.

  • Gul
  • Kobber
  • Rød
  • Lilla
  • Grøn
  • Turquoise
  • Blå
  • Pink

Farverne giver mulighed for at man kan lave nogle sjove effekter, alt efter hvilket grundlag de kommer på

Fra priser (Prisen afhænger meget af hårets længde og tykkelse):

Babyligts fra                           975 kr.
Balayage inkl. glossing fra. 1400 kr.
Refleks med hætte fra           375 kr.
Refleks staniol fra                   575 kr.
Elumen tillæg                            50 kr.
Henne tillæg                              50 kr.

 

 

 

 

Adresse

Algade 36
5500 Middelfart

Følg mig

Send en mail